Ziemassvētku pasākumi
+37127024314
slidjaunumi


85387

Ziemassvētku pasākumi
Apskatīt komentārus (0)


12.04.2018




Piedāvājam Ziemassvētku pasākumus bērnu dārziem, skolām, uzņēmumiem! Ziemassvētku pasākumos ciemos pie bērniem dodas Ziemassvētku vecītis un rūķi ar spēlēm, rotaļām, iesaista bērnus radošās darbnīcās, konkursos, pārbaudēs, izrādēs, atkarībā no Jūsu izvēles.

Klasēm 15 euro no bērna. Katrai klasei - individuāla programma! Mazajām grupām līdz 16 bērniem minimālā summa - 200 euro.  Pie mums – teātra studijā LAIVA programma paredzēta uz 2,5 h.

 
 Rūķu Ziemassvētki
 Meža rūķa lielākais sapnis ir pārsteigt Ziemassvētku vecīti ar kaut ko īpašu.Taču te pie durvīm pieklauvē vesels bariņš bērnu. Ko nu?! Vai tad bērniem maz ļauts būt rūķu pasaulē? Tad jau šie atklās visus smalkākos rūķu noslēpumus! Bet tad pie rūķa ierodas vislabākie speciālisti noslēpumu jomā – Konfekšu rūķis un Cepuru rūķis. Viņi gan zinās, kā visu griezt par labu! Tad nu visi kopā darina slepenās rūķu cepures, mīca un cep brīnumainos Ziemassvētku kārumus tā, ka smaržo visa rūķu māja!!! Tad visi dodas apgūt teātra mākslu, katram tiek pa kostīmam un lomai. Kad nu viss ir gatavs svētkiem, ierodas pats Ziemassvētku vecītis un ir patīkami pārsteigts par tik čaklu rūķu saimi.

Ielādēju...



      Atpakaļ

atstāj tukšu: atstāj tukšu:
vārds:




Ievadiet drošības kodu:

Visual CAPTCHA